MULTICOM početna stranica
MULTICOM : Internet solucije
O namaUslugeWeb hostingPodrškaPartner programKontaktNarudžba
Usluge
Internet poslovanje
Uvod u naše usluge
Web hosting
Registracija domena
Start paket
Web dizajn
Internet poslovanje
Uslovi korištenja
 
Pretražite multicom.ba

  Multicom :Usluge : Internet poslovanje
 

Internet i Internet poslovanje su promijenili način na koji se posluje u globalnoj ekonomiji. Tržišta i kupci više nisu ograničeni fizičkim granicama

Milioni ljudi se svakodnevno priključuju na Internet, što znači da milioni kupuju na Internetu. Online prodaja je prešla milijarde dolara i brojevi se sve više povećavaju. Jedini način da i vi uzmete dio ovog kolača jeste putem Internet poslovanja, prodajući svoje proizvode i usluge elektronskim putem.

Multicom vam omogućavamo da postavite vaše poslovanje na Internet lako i povoljno. Dok vam mnogi nude polovična i komplikovana rješenja mi smo orijentisani na standardna rješenja koja su se dokazala u praksi.

Fleksibilne solucije mogu biti upotrijebljene od strane bilo kojih poslovnih sistema, od malih prodavnica do velikih klijenata sa kompletnom ponudom za globalno tržište. Svi klijenti se tretiraju individualno koristeći sistem "ključ u ruke", što na kraju dovodi do radne solucije, koja zadovoljava vaše poslovne i marketinške potrebe. Multicom klijentu pruža kompletnu soluciju uključujući web dizajn, izgradnju, web hosting i internet platni sistem sa potpunom podrškom za sve tipove internet plaćanja (po potrebi) uključujući sve aspekte sigurnosti, savjetovanja o mrežnoj infrastrukturi, sigurnosni interni komunikacioni sistem, i naravno podršku klijentima.

Multicomova saradnja sa stranim partnerima garant je sigurnosti i zaštite vašeg internet poslovanja u Bosni i Hercegovini i svijetu.

U kreiranju solucija za Internet poslovanje koristimo se slijedećim aplikacijama i alatima:

Želite li saznati više o našim solucijama za Internet poslovanje, molimo vas da kliknite ovdje kako biste nas kontaktirali.

 Mapa stranica | O nama |  Usluge |  Podrška |  Kontakt
 © 1998-2007 Multicom WEB apps & hosting, LEFTOR d.o.o. Tuzla | Privatnost | Uslovi korištenja