MULTICOM početna stranica
MULTICOM : Internet solucije
O namaUslugeWeb hostingPodrškaPartner programKontaktNarudžba
Usluge
Naša ponuda
Uvod u naše usluge
Web hosting
Registracija domena
Start paket
Web dizajn
Internet poslovanje
Uslovi korištenja
 
Pretražite multicom.ba

Usluge koje nudimo

Multicom omogućava svojim korisnicima da efikasno i isplativo uspostave i održavaju svoje prisustvo na Internetu. Mi omogućavamo sve što je potrebno da biste svoje poslovanje doveli na Internet. Od registracije domene, Web prostora i hostinga, promocije, dizajna, izrade aplikacija i poslovnih sistema, do usluga održavanja. Bilo da ste novi na Internetu ili stari znalac, uvidjet ćete da je sa Multicomom, Internet tako jednostavan.

Ako niste sigurni koje vam usluge odgovaraju, kontaktirajte nas za besplatne savjete.Web Hosting
Da li ste globalno prisutni? Da li je vaš posao na Internetu? Ako ne, onda je vrijeme da bude. Web hosting usluga je osnova za prisustvo na Internetu.

Registracija domena
Registrujte vašu domenu u roku od 24 sata. U ponudi imamo .co.ba, .com, .net, .org, .info i .biz domene.

Start paket
Rješenje koje uključuje sve što je potrebno za Internet prezentaciju: domenu, dizajn, hosting i prijavu na pretraživače.

Internet poslovanje
Mi vam pružamo sve što je potrebno da otvorite Internet posao i počnete prodavati 24 sata dnevno. Multicomova saradnja sa stranim partnerima garant je sigurnosti i zaštite vašeg Internet poslovanja u Bosni i Hercegovini i svijetu.

Web dizajn
Web dizajn, od jednostavnih stranica do kompleksnih portala. Internet prezentacije koje daju posjetiocima razlog za povratak, ponovo i ponovo.

Web aplikacije
Multicom može po vašim željama i potrebama izraditi različite Web aplikacije, portale, skripte, baze podataka. Kontaktirajte nas da biste dobili više informacija. Mapa stranica | O nama |  Usluge |  Podrška |  Kontakt
 © 1998-2007 Multicom WEB apps & hosting, LEFTOR d.o.o. Tuzla | Privatnost | Uslovi korištenja